IN SESSION 2.0

Imatge

Us presentem un programa que porta una llarga trajectòria a la ràdio local.

Fa gairebé 12 anys que Dj Barbas (Mike T) va començar aquest projecte. Al començament punxava les novetats de música Dance i Màquina que sonaven a tot arreu, però la música electrònica ha canviat molt en els últims anys i això el va portar a abandonar la màquina per centrar-se en un estil que marcaria un abans i un després en la música de ball, l’italodance.

Durant uns anys aquest estil va ser el predominant a les pistes, però l’evolució va poder amb ell, fent que l’IN SESSION, un programa que havia començat punxant un estil majoritari, acabes siguen un dels pocs programes de ràdio que encara apostaven per aquest.

A finals de 2011, i després de 10 anys en antena, Dj Barbas va decidir posar punt i final a aquest projecte tal i com el coneixíem fins ara, i ho va fer de la millor manera… Amb una “festassa” a la mítica sala Millennium Cosmic Club de Sils.

Aquí teniu el reportatge de Digitalhits de la festa comiat de l’IN SESSION.

In Session num. 9 de l’any 2007

InSession num. 29 de l’any 2011

Després d’aquesta decisió, va engegar un nou projecte que es deia IN&OUT on entrevistava a productors deixant de banda l’italodance i centrant-se amb la música comercial d’actualitat.

No sabem exactament quina va ser la raó per la qual es va decidir a plegar veles de l’IN&OUT i tornar a fer IN SESSION, però creiem que el canvi ha sigut a millor.

En aquest programa no es volen dedicar només a un estil musical sinó que toquen diferents generes i gaudeix de diferents col·laboradors, en els que destaquem Xavi Montes i Jou Ruiz que l’acompanyen cada setmana.

Ens agrada molt i, per això, des de LARADIOCAT li donem tot el suport!!

Aquí teniu el programa d’aquesta setmana, amb entrevista inclosa a MonDJ un excel·lent Dj i productor de la nostra terra!

Cada setmana el podeu trobar a totes aquestes emissores locals!

 

 

LARADIOCAT (c)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: